Concept

WAT IS ARANYA?

Aranya is een nieuw concept voor gefineerde platen waarbij economie en ecologie hand in hand gaan: alle gebruikte grondstoffen worden gekozen in functie van hun minimale impact op het milieu. Bovendien gebeurt de productie van Aranya op industriële wijze, hetgeen U een constante kwaliteit garandeert aan de beste prijzen. Maar Aranya is ook een synoniem voor schoonheid: fineer van hoge kwaliteit getint in hedendaagse kleuren om bij te dragen aan de perfecte sfeer van uw realisatie. Aranya is de plaat van de 21e eeuw, de plaat van de toekomst, de ultieme oplossing op gebied van gefineerde platen.

Plaats uw eerste bestelling en ontdek de voordelen van Aranya:

  • weelderige decors
  • een afwerking van uitmuntende kwaliteit
  • een onklopbare prijs voor het pakket (plaat en afwerking)
  • een aanzienelijke tijdwinst
  • een product dat respect heeft voor het milieu

 

WAAROM ARANYA?

Alles begon zo'n 4000 jaar geleden: in deze lang vervlogen tijd, aan de kiem van onze beschaving, onderwezen wijze en verlichte mannen de principes van de samenleving. Op de eerste plaats prijkte het behoud van de bossen, bron van het leven en het welzijn. Lang vóór de huidige milieuactivisten, stelden ze richtlijnen op inzake goed bosbeheer steunend op het subtiele evenwicht tussen productie, behoud en godsdienst. Die regels werden op schrift gesteld die door de eeuwen heen zijn bewaard: de Vedische geschriften, de Ramayana en de Aranyakas.

Deze wijzen spraken Sanskriet en het bos was hun universum. Ze noemden het... Aranya!

Precies om hen eer te bewijzen, hebben we ons product Aranya gedoopt: omdat onze zorg voor het milieu onveranderlijk blijft en omdat het nuttig kan zijn om te rade te gaan bij de ouderen wanneer men vragen heeft bij alles wat met het leven te maken heeft, zowel het spirituele als het materiële leven.