Concept

Wood-U-Feel

What you feel is what you get

Sluit je ogen en plaats je hand. Voel de sensatie van de structuur van het hout als je vingers over het oppervlak glijden. Je voelt elke jaarring en je kan het jezelf zo voor de geest halen hoe de boom langzaam maar zeker gegroeid is in het bos....  Dit is het gevoel dat je zal hebben bij Wood-U-Feel.

Wood-U-Feel zijn platen waarvan de structuur van het hout uitvergroot wordt dankzij een hoogtechnologisch procedé. De met edele houtsoorten gefineerde platen worden aan beide zijden behandeld met speciale borstels voordat ze met een matte UV vernis gelakt worden.

Wood-U-Feel voelt zacht aan en tegelijkertijd geeft de uitgesproken structuur van het hout een gevoel van kracht en karakter aan de platen. Het straalt authenticiteit uit en dwingt respect af.

Wood-U-Feel is ook een ecologische MDF plaat, gefineerd met houtsoorten, geselecteerd omwille van hun sterke karakters. Zes exclusieve houtsoorten die de huidige trends inzake interieurinrichting volgen en die geschikt zijn om geborsteld te worden. Haar industriële productie zorgt voor een redelijke prijs en houdt de fineerplaten in het bereik van de meeste budgetten.

Wood-U-Feel bekoort de harten van liefhebbers van karaktervol hout.