Concept

Masterflex foto

Een eik plooien! Kan dat?

Ja hoor, wat de Franse dichter Jean de la Fontaine zich niet kon voorstellen, is vandaag mogelijk geworden dankzij Masterflex®.

 

Door een speciale behandeling van het fineer die de samenhang tussen de vezels breekt, verliest het hout alle stijfheid en kan het alle rondingen aannemen die u maar wenst.
Maar er is veel meer. Het hout kan worden behandeld zonder dat het scheurt en het kan gemakkelijk worden gesneden en geplakt met een eenvoudige contactlijm.

 

Dit product is ideaal voor afgeronde oppervlakken, voor alle delicaat werk en voor alle herstelling- of renovatiewerken. Kortom, het is een product met veel mogelijkheden, waar de jongste jaren steeds meer vraag naar is.

Masterflex® is beschikbaar in de standaard afmetingen 2500x1220 mm en in fineer van "architectural" kwaliteit. U hoeft geen tijd te verliezen bij het kiezen van het perfecte fineer of het samenvoegen van het fineer: alles wordt door ons in handen genomen, en dit allemaal op een uiterst professionele wijze.

COLFLEX

COLFLEX is een zelfklevende Masterflex®, dankzij een aangebrachte lijmlaag op basis van acryl met een beschermende film bovenop. Colflex wordt het best aangebracht op een gladde en zuivere ondergrond en is even makkelijk aan te brengen als een gewone zelfklever.

Hoewel Colflex kan aangebracht worden op sterk gebogen oppervlakten, wordt ze doorgaans gebruikt op vlakke ondergronden. Met een uiterst gemak geeft u aan uw oude koelkast, uw geverfde salondeur of een glazen afscherming een unieke houten charme. De ondergrond ontvetten, Colflex op de gewenste plaats aanbrengen, goed aanstrijken en vernissen... 't is zo gebeurd!