Concept

Bespaar in tijd en budget

Herkent u dit? Heel uw project loopt op wieltjes en enkel uw meubel, maatkast of corpus moet nog afgelakt worden. Dit is vaak het moment dat er een kink in de kabel komt:
 uw spuitcabine is bezet, er is een vertraging bij de lakkerij of u heeft het net even moeilijk om een beschikbare en gekwalificeerde medewerker te vinden.

Met Waves sluit u deze ‘bottleneck' in uw productie uit: deze kant-en-klare fineerplaat maakt het zelf aflakken overbodig. Dit is uiteraard een aardige besparing in tijd én budget!

Waterwerend

Waves is uitsluitend verkrijgbaar op een waterwerende MDF (‘MR'), voorzien van een gepaste waterwerende verlijming en met een gelakte afwerking, waardoor deze fineerplaten uitermate geschikt zijn voor uw projecten in vochtige binnenomgevingen (badkamers, keukens,...).

Deze afwerking zorgt voor een uitstekende bescherming van uw meubel bij alledaags gebruik. Iets wat uw klant zeker zal weten te appreciëren.

Eigentijdse oplossing

Waves is beschikbaar in vijf verschillende kleurtinten die de hedendaagse trends in interieurinrichting beantwoorden. Uw klant zal behalve de voorgestelde kleuren ook de prachtige golvende beweging in de houttekening kunnen smaken.

Met Waves biedt u voldoende eigentijdse keuzemogelijkheden om uw project naar de wensen van uw klant te personaliseren.

Met WAVES krijgt u méér tijd voor andere zaken!