Decors

Aranya wordt geleverd in twee houtsoorten, Eik of Notelaar, en in vijf hedendaagse trendy tinten. Het eiken fineer is verkrijgbaar in 6 tinten: van de "Desert" gebleekt als het zand van de Sahara, tot de "Coal", zwart als het moeraseik en de 3 grijstinten "Smoke", "Rock" en "Sherwood". Al ons fineer is eveneens PEFC gecertificeerd.

Finaspan selecteert voor het eiken fineer enkel Europese Eik met een rechte draad en een minieme spiegel. Wat de notelaar fineer betreft, selecteren we voor Aranya enkel de mooiste dosses. Zowel het eiken- als notelaarfineer wordt geplankt gevoegd om een massief karakter te verkrijgen.

Op deze manier wordt de eentonigheid van een herhalende tekening doorbroken. Beide zijden van Aranya platen worden met eerste keuze hout gefineerd om aan de wensen van de meest veeleisende fineerkenner te voldoen.

De Aranya platen zijn enkel beschikbaar in de volgende afmetingen: 2750 x 1220 mm met een dikte van 19 mm A/A of 9 mm A/R alsook op papier drager 0.6mm in 2500 x 1220 mm.

Eik Naturel

Eik Naturel

Eik Desert

Eik Desert

Realisatie in Eik Desert

Eik Smoke

Eik Smoke

Realisatie in Eik Smoke

Notelaar Naturel

Notelaar Naturel

Realisatie in Notelaar Naturel

Notelaar Stonehenge

Notelaar Stonehenge