Kernwaarden

De kernwaarden van Finaspan weerspiegelden steeds de filosofie van de familie Mariën. Vanaf het prille begin heeft de familie Mariën vol overgave haar passie overgebracht aan het Finaspan-team, met als resultaat een dagdagelijkse onberispelijke inzet voor onze klanten, leveranciers, commerciële partners en vanzelfsprekend ook voor onze eigen medewerkers.

Liefde voor hout
De liefde voor hout en de aandacht voor een mooi afgewerkt product onderstreept zowel ons professioneel engagement als onze emotionele drijfveer bij Finaspan. Wij beleven het hout, een product van de natuur dat bij ons steeds de hoofdtoon voert.

Enthousiasme
De medewerkers van Finaspan zijn steeds bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en behouden hun positieve instelling zelfs in geval van mislukking: uit mislukkingen leren we om de volgende obstakels te overwinnen. Niks is onmogelijk, de enige grenzen die er zijn, zijn deze die we ons zelf opleggen. 

Respect & Eerlijkheid
Respect voor de medemens en de werkomgeving is voor Finaspan een centraal aandachtspunt. Het is slechts op een basis van wederzijds vertrouwen en transparantie dat wij met onze commerciële partners kunnen blijven evolueren naar de beste resultaten.

Professionalisme 
Een professionele aanpak vind je terug in alle geledingen van onze onderneming: vanaf de prijsaanvraag, over de voorbereiding van de bestelling en de kwalitatieve productie tot een punctuele levering van de gewenste gefineerde platen.
Finaspan zoekt steeds naar adequate oplossingen en nieuwe producten om nog beter te kunnen inspelen op de innovatieve vragen uit de domeinen die de sector van de interieurinrichting rijk is.

En steeds met de glimlach!
Finaspan kan terugvallen op een sympathieke ploeg collega's, die het onderste uit de kan wil halen om al uw vragen te beantwoorden, en dat steeds met de glimlach!