Lakken

Een compleet en zeer kwaliteitsvol product kunnen aanbieden aan onze klanten is voor ons van uiterst belang. 

Eén van de afwerkingen die we u voorstellen is het afwerken van de fineerplanten met een laklaag. Dankzij de volledig geautomatiseerde productielijn en de geavanceerde technologie van de verschillende machines kunnen wij de overgrote meerderheid van de wensen van onze klanten in vervulling doen gaan. 

Onze UV-lak-afwerking "The Final Touch" verzekert een hoogwaardig oppervlak dat uiterst regelmatig is gezien de zeer nauwkeurige dosering van een perfect constant gramgewicht, zowel voor de grondlagen als voor de afwerkingslagen. Het verkregen oppervlak beantwoordt aan de strengste eisen, zowel wat betreft het uitzicht als het aanvoelen van het product. Het unieke resultaat wordt niet enkel bepaald door het type afwerking en de kwaliteit van de UV-straling, maar ook door het herhaaldelijk intensief afschuren (tot korrel 320!).

De slijt- en krasvastheid is veel groter dan bij traditionele afwerkingen met nitrocellulose vernis of andere afwerkingen die met een pistool worden aangebracht.

De "The Final Touch"-behandeling is een afwerking op basis van polyurethaan die uithardt door inwerking van UV zonder dat er oplosmiddelen vrijkomen. Het droge materiaal dat wordt afgezet, komt overeen met 99 % van het vochtige materiaal, zodat deze afwerking volstrekt milieuvriendelijk is.

 

Voor meer informatie over onze TFT-producten