Onze aanpak

Hout, hét ecologische materiaal bij uitstek, is onvervangbaar. Echt hout zal steeds zijn plaats blijven opeisen in de interieurinrichting. Zelfs nu de toegevoegde waarde van hout in de loop der jaren is geëvolueerd, en naar de toekomst toe zich zal blijven ontwikkelen.

De vier pijlers waarop onze onderneming haar aanpak naar de markt toe baseert zijn:

Begrijpen en correct adviseren van de klant
Finaspan staat steeds met een luisterend oor paraat om op de best mogelijke manier de verwachtingen van de klant te vertalen naar een productoplossing.
Onze uitgebreide waaier aan kennis van fineerhout en de passie en liefde voor het hout zijn troeven die we graag ter beschikking van onze klant stellen.

Budgetbepaling, zo goed en zo snel mogelijk
Wij leven vandaag in een snel veranderende maatschappij, waarbij tijd een cruciaal en waardevol element is geworden. Daarom engageren wij ons om zo best mogelijk onderbouwd en zo snel mogelijk op al uw prijsvragen te antwoorden.

Produceren en leveren van een product dat overeenstemt met de verwachtingen van de klant
Voldoen aan de verwachtingen van de klant is natuurlijk een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen staan steeds garant voor een vlekkeloze uitvoering van uw bestelling, en dit in de kortst mogelijke tijd.

Bescherming van het milieu
Vijf generaties van houtliefhebberij hebben het besef van de unieke waarde van ons natuurpatrimonium en het milieubewustzijn meer dan aangescherpt.
Via natuurbehoud en milieubescherming willen we een zelfde levenskwaliteit kunnen garanderen aan de 5 volgende generaties. Onze gedragscode is dan ook duidelijk: uitsluitend fineer en houtpanelen die voortkomen uit duurzaam beheerde bossen worden aangekocht; Finaspan is trouwens zowel PEFC als FSC gecertificeerd. Verder implementeert Finaspan in haar productie het gebruik van formolvrije kleefstoffen en solventvrije lakken en vernissen.